Iets meer dan een week geleden werd ik er op mijn werk op geattendeerd: er was een nieuw nagellak merk bijgekomen. Huh, daar had ik nog niets over gehoord? Het zou een merk zijn van Revlon en staat geplaatst bij het speciale nagelschap. Daar waar de kruidvat eigen merk lijn staat met de verschillende manicure lakken, maar ook de Herôme artikelen. Zelf had ik nog nooit van het merk gehoord, maar omdat het bij het speciale schap in kwam ging ik er een beetje vanuit dat het dan wel een duurder merk zou zijn. Totdat ik zag dat deze lakjes maar €1,99! kosten.

Na wat google speurwerk kwam ik er al snel achter dat het een bekend nagellak merk uit de V.S. is en onder veel mensen erg gewild. Van het lakje Thimbleberry zag ik mooie resultaten en hij zat gelukkig in het assortiment. Deze ging met mij naar huis en heb ik voor jullie getest.

Eerst bracht ik één laag aan en toen dekte hij al zo goed dat ik het eigenlijk wel prima vond. Op de foto’s hierboven lijkt de nagellak eerder rood. Daar ben ik zelf ook nog niet uit.. Soms lijkt hij eerder rood en soms neig hij meer naar roze. De volgende dag besloot ik toch nog een laagje extra aan te brengen zodat de kleur nog dekkender en beter uit zou komen.


Het lakje brengt fijn aan en geeft bij één laag al een hele goede dekking. Ik vind het kleurtje zo leuk doordat hij zo ontzettend neon is wat perfect is voor de zomer. Je betaalt voor dit lakje slechts €1,99 en daarvoor krijg je ook nog eens een groot potje van 15 ml. Voor de prijs kun je ze absoluut niet laten liggen.

— Ik heb geen idee of dit merk in elk filiaal verkrijgbaar is. Het hangt vaak af van de grootte van de winkel en hoeveel ruimte ze gereserveerd hebben staan voor het speciale nagelschap. Deze (wat wazige) foto heb ik gemaakt in ons filiaal. —

Wat vind jij van dit lakje en heb jij dit merk al in jouw Kruidvat gespot?