Sinful Colors, het nieuwe nagellakmerk bij Kruidvat, heeft heel veel leuke kleurtjes in haar assortiment. En voor een prijsje van €1,99 kan ik de verleiding eigenlijk niet weerstaan om zo af en toe een leuk kleurtje mee te nemen. Een tijdje terug kocht ik dit lichtgele kleurtje Unicorn, een kleur waar ik al lang naar op zoek was. Van de meeste gele lakjes die ik tegenkom vind ik de soort geel niet mooi en deze wel! Vandaag laat ik hem aan jullie zien!

Zoals ik bij de vorige review over Sinful Colors aangaf, lakken ze heel fijn. Het kwastje vind ik precies goed. Alleen helaas dekte hij heel slecht na één laagje, hij was een beetje waterig zelfs. dus was twee laagjes sowieso een must. Daarna geeft hij een heel goed dekkend resultaat.

De kleur op je nagels verschilt zo erg per lichtsoort. Soms lijkt hij wel neongeel en dan is hij weer zachtgeel. Maar dat is algemeen zo bij nagellak volgens mij. Altijd als ik het lakje, voorafgaand dat ik hem koop, even googel zie ik ook zoveel verschillende tinten en eindresultaten langs komen. Ik laat jullie dan ook meerdere foto’s vanuit meerdere lichthoeken genomen zien. Oh, en ik lak mij nagels echt niet mooi, dus daar moet je even overheen kijken :-)

Ik ben er echt blij mee, een heerlijk zomers nagellakje. Wat vinden jullie?