duifhuizen-tassen-zebra-zwart-leer-2 Hi allemaal! In juli ben ik afgestudeerd en eind september had ik mijn diplomering. En vanwege dit heugelijke feit mocht ik nog wat uitkiezen van mijn ouders. Tassen kun je nooit genoeg hebben, maar ik moet zeggen dat ik er niet eens zoveel heel veel meer heb/draag. Eén shopper was nodig aan vervanging toe en ik miste eigenlijk ook nog wel een kleiner tasje. De zoektocht begon!

duifhuizen-tassen-zebra-zwart-leerIn het verleden heb ik een keer een zwarte shopper bij de Action -ja serieus de Action!- gekocht en deze heb ik twee jaar lang gebruikt. Hij is nog steeds niet helemaal op, maar de hengsels beginnen wel wat af te bladderen. Een nieuwe zwarte shopper dus! De meesten van ons kennen wel de paperbag en die vond en vind ik ook heel erg mooi. Wel aardig prijzig, maar dan heb je ook wel een goede tas. Maar toen kwam ik een soortgelijke tas tegen, van het merk ZEBRA, voor een iets minder hoge prijs. Deze tassen zag ik o.a. bij Duifhuizen staan. Toen was ik nog op zoek naar een kleiner (zwart) tasje en keek ik ook even verder rond op de site van Duifhuizen. En ineens was ie daar: de perfecte uitvoering voor mij!duifhuizen-tasje-cross-body-zwart-leer-2De kleine tas is van echt leer en is een soort hardcase. Dat kun je vast al wel zien aan de foto. Hij doet een beetje retro/vintage aan en dat vind ik er zo tof aan. M’n portemonnee past er (net) in met een beetje passen en meten, dus dat is ook top. Heb er nu het lange hengsel aan gedaan zodat je hem over je schouder kan dragen, maar er zit ook een korte versie bij als je hem aan je hand wilt dragen. Brilliant!

duifhuizen-tasje-cross-body-zwart-leerIk heb ze zelf uiteindelijk in de winkel gekocht, maar je kunt ze ook online kopen als je dat zou willen. De ZEBRA tassen hebben ze altijd volgens mij, maar die kleine is nu wel afgeprijsd dus die kan misschien wel binnenkort uitverkocht zijn? Ik ben ieder geval heel blij met deze twee nieuwe items. Wat vind jij?

Liefs!