Afgelopen zaterdag mocht ik op mijn werk de nieuwe collectie van Catrice aanschouwen. We hadden een inkijkboekje met al de nieuwe producten en daarbij voorbeelden. Eén lipstick sprong daar voor een collega van mij uit en zij wou deze gaan halen. Het betrof de Ultimate Shine lipstick in de kleur 260 Berry Delicious. Ook ik vond hem heel mooi en was eigenlijk meteen overstag om deze ook te kopen. Toen ik de tester uit het schap pakte schrok ik toch wel even van de donkere kleur. Oeps, als ik het voorbeeld niet had gezien had ik deze nooit uit mezelf gepakt. Dus ik testte hem eerst nog even en hij viel véél lichter en minder heftig uit dan verwacht. Tijd om hem jullie te laten zien!

De huls van de Ultimate Shine serie kennen we onderhand allemaal al. Simpel en strak maar niet heel speciaal. In de lipstick zit het logo van Catrice gedrukt en dat vind ik altijd wel een leuk detail. Voor de rest heb ik er niet veel op aan te merken, gewoon prima.

Om even het verschil goed te laten zien heb ik hierboven een foto zonder lipstick

Toen ik de lipstick in de winkel aanbracht om te testen deed ik i.v.m. met hygiëne gewoon wat lipstick op mijn vinger en vervolgens bracht ik het daarmee aan op mijn lippen. Op zich logisch dat ik toen dacht: whow, hij is helemaal niet zo donker! Hieronder zie je het resultaat als ik dat ook doe of gewoon een paar lichte strepen zet en het vervolgens wat uitsmeer/dep met mijn vinger. Met een mooi licht berry kleurtje als resultaat.


Maar als je hem goed dik aanbrengt, eventueel opbouwen met meerdere ‘laagjes’ krijg je wel een wat intenser resultaat. Dan zie je echt wel het berry kleurtje -met een paarse ondertoon- terug. Wat meer wat je verwacht bij het zien van de lipstickkleur. Ik moet zeggen dat ik sowieso weinig lipstick draag en al helemaal niet té opvallende kleuren. Maar ik moet zeggen dat je hier wel een mooie eyecatcher mee hebt. Vandaag droeg ik hem en ik had ook een zelfde soort kleur (bordeauxrood) jurkje aan en dan matcht dat best leuk! Helemaal voor de winter vind ik het mooi :) Ook al is hij van de nieuwe voorjaarscollectie.


Wat vinden jullie van deze lipstick? Al wat kunnen scoren van de nieuwe Catrice collectie?