Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-1Gisteren moest ik even in dorp zijn en stapte ik bij drie bekende budget winkels binnen. Daar deed ik een aantal leuke aankoopjes. Sommigen stonden al op mijn lijstje, anderen liep ik toevallig tegenaan. Vandaag deel ik met jullie wat ik allemaal gekocht heb.

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-2Een tijdje terug las ik op een blog iets over een potje waar zij en haar vriend elke week €5,- in deden om daarvan eens in de zoveel tijd wat leuks te doen. Dat vond ik best een slim idee en bij de Action liep ik toevallig tegen deze (€1,79) aan. Eens wat origineler dan het klassieke spaarvarken en hij kan gewoon leuk bij de rest van je interieur staan.

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-3Deze berkenstammentheelichthouders (!) zag ik pas al een keer bij Action, maar toen twijfelde ik nog een beetje. Ik heb namelijk al wel meer kaarsenhouders/kandelaars etc. Toch vond ik deze zo leuk (en ook weer origineel) voor zo’n lage prijs dat ik ze nu maar mee nam. Ik heb twee verschillende formaten meegenomen (€0.99 en €0.79) en er was er ook nog een slagje groter.

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-7Dit pakje highlights (€2.49) kennen jullie ondertussen al. Ik vind het altijd wel fijn om er een in huis te hebben, dus die ging ook mee.

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-8In de buurt van de spaarpot lagen ook allemaal zulke kleine blikjes (€0.59), in verschillende kleuren met verschillende teksten. Zo leuk! Hier ga ik wat leuke memories in bewaren.

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-4Mijn telefoon draagt al een hele tijd geen hoesje meer en dat is aan de randen ook wel te zien. Dit hoesje hebben ze al een hele tijd in het assortiment bij Xenos, maar naar mijn idee zat daar nooit één voor mijn type telefoon tussen. Toen ik er langs liep zag ik in een grote mand allemaal hoesjes liggen met 50% en mijn oog viel op deze (nu nog maar €2.99) die bovenop lag. En ja hoor: geschikt voor mijn type telefoon!

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-5Deze make-up spiegel (€9.99) had ik al een keer eerder gezien en ging nu met mij mee naar huis. Ik had altijd een spiegeltje, alleen dan heel wat kleiner. Té klein eigenlijk en daarom kocht ik deze. Je kunt hem omdraaien en dan heb je aan de achterkant een vergroot spiegelglas, super handig! En de koperuitvoering vind ik natuurlijk heel tof!

Shoplog-Xenos-Action-Big-bazar-6Kraft artikelen zie je nu heel veel en vind ik steeds leuker worden. Af en toe maak ik wel eens een cadeautje en dan lijkt het me leuk zo’n kraft label er aan te hangen. Deze kwam ik tegen bij de Big Bazar (€0,99) en de kaarten + enveloppen bij de Action (€0,59)

Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te scoren voor zulke prijzen! Wat jullie?

Liefs!