Al een tijdje geleden ontdekte ik de webshop ikhebeenbril.nl toen ik op zoek was naar een look-a-like Clubmaster zonnebril voor een goedkoop prijsje. Ik stuitte op deze webshop die dit model en nog veel meer andere toffe zonnebrillen verkoopt. Van de webshop mocht ik wat bestellen en uiteraard werd het de Clubmaster. Lees gauw verder wat ik van de zonnebrillen vind en hoe je kunt meedoen met de winactie!De webshop heeft heel veel leuke modellen en gaan echt met de trends mee. Je ziet vooral veel retro, festivalproof zonnebrillen. En zoals ik net ook al zei: voor een hele aantrekkelijke prijs! De brillen kosten vrijwel allemaal €10,- wat mij als muziek in de oren klinkt. De bezorging gaat snel want ik had ze de volgende dag al in huis. Ik koos voor de bekende zwarte variant met gouden details en die met de tortoise pootjes. De zonnebrillen worden geleverd met een opbergzakje wat een goed punt is ook al gebruik ik eigenlijk liever een koker omdat ik dat toch veiliger vind.


En dit is hoe ze me beiden staan. De glazen zijn wel wat donker, daar moet ik nog wel aan wennen. Maar voor de rest ben ik vol lof over deze zonnebrillen. Ik waan mezelf al helemaal in de zomer met hoedje en al 

Ik ben helemaal happy met deze nieuwe aanwinsten en ik wil graag wat aan jullie terug doen. Sinds kort ben ik de grens van 200 volgers overgegaan wat natuurlijk super tof is! Daarom wil ik jullie bedanken. Je maakt namelijk kans om €20,- shoptegoed van ikhebeenbril.nl te winnen! Daarmee scoor je bijvoorbeeld de zonnebrillen die ik heb gehaald of een van de andere toffe modellen.

Het enige wat je hier voor hoeft te doen is:


Mij volgen via Bloglovin
De Facebookpagina van ikhebeenbril.nl liken. 


Deze winactie is gesloten. Met de winnaar is contact opgenomen.