OVER MIJ

Hi! Get to know me better! Mijn naam is Emily Eilander en ik ben 23 jaar oud. Mijn passie voor bloggen is begonnen bij het lezen van Scandinavische blogs, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een eigen blog! Sinds de zomer 2016 ben ik afgestudeerd op de opleiding Communicatie. Met dit diploma op zak ben ik nu werkzaam bij Prénatal – waar ik verantwoordelijk ben voor de Social Content. Daarnaast vind ik het leuk om mijn blog bij te houden en ben ik vooral (dagelijks) actief op Instagram. Ik vind het heerlijk om mooie plaatjes te schieten, met name als we grote én kleine reisjes maken. De natuur is daarbij ook één van mijn favoriete plekken – ik hou van de simpele dingen in het leven. It’s all in the name!

MIJN BLOG

Op mijn blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt, ik zie het als een soort dagboek. Waar ik bij de start van mijn blog ontzettend actief was, alles wilde bijhouden en iedere dag een artikel online wilde hebben, sta ik daar nu anders in. Ik post nu wanneer ik er behoefte aan heb en vind dat prima! De onderwerpen waar ik over blog zijn vaak gerelateerd aan fashion, beauty of lifestyle, maar wel altijd met mijn eigen personal touch.

Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent!

DISCLAIMER

Alle teksten en afbeeldingen op www.simplyemily.nl zijn gemaakt door en eigendom van Simply Emily. In andere gevallen wordt gebruik gemaakt van bronvermelding onderaan de tekst of foto.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 70257051