Catering opties

Lunchen op locatie

Of je nu een babyshower viert, een bruiloft of een workshop of retreat organiseert. Een uitgebreide lunch bij jou op locatie maak ik graag voor je. Wat dacht je van een lekker soepje vooraf, verschillende salades en broodjes en misschien zelfs wat zoets toe?

Grazing table

Een borrelplank is natuurlijk al heerlijk, maar wat dacht je van een grazing table? Eigenlijk een borrelplank XXL maar dan opgemaakt als een buffet. Met lekkere kaasjes, vleeswaren, fruit, groenten, brood, dips. En het ziet er natuurlijk geweldig uit! Echt iets waar je gasten blij van worden.

Een grazing table kun je eventueel ook uitbreiden met een soepje, salades en dessert zodat het meer een warm-koud buffet wordt. Heerlijk en ongedwongen.

Catering op maat

Wil je iets anders dan wat hierboven genoemd staat? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Stuur een berichtje en ik denk graag met je mee!

* Catering is vanaf min. 15 personen

Wat anderen zeggen over de catering

Afgelopen zaterdag een fantastische borrelplank gehad. Het zag er prachtig verzorgd uit, gevarieerde hapjes en het smaakte heerlijk!

Alles tot in de puntjes verzorgd en erg lekker. Echte aanrader!

We hebben genoten van de lekkere lunch die Emily voor ons als team maakte. Leuk klaargemaakt, goede communicatie en ze denkt ook fijn mee!