SOCIAL MEDIA BEHEER

“Ik heb het idee dat ik ook zichtbaar moet zijn via social media, maar hoe pak ik dat aan? Welke kanalen zijn geschikt voor mij en wat ga ik dan vertellen? Hoe bouw ik een mooi Facebook of Instagram account op die mijn doelgroep met veel plezier volgt?” Als ondernemer kun je soms met enorm veel vragen rondom social media zitten. Je weet dat je er iets mee ‘moet’ (ook al zou je dat je zelf soms ook af kunnen vragen) maar waar begin je?

Waar jij wellicht door de bomen het bos niet meer ziet, kan ik je helpen structuur aan te brengen. Ik help je door (samen) een overzichtelijke contentkalender te maken en van je social media activiteiten een geoliede machine te maken.

CONTENTCREATIE

Je weet inmiddels dat je aan de slag wilt met social media, hebt wellicht de accounts al aangemaakt en het een en ander ingevuld.. en dan? Als je er tegenaan loopt dat je helder hebt wat je wilt zeggen tegen je doelgroep, maar geen idee hebt hoe je dat doorvertaald in een goede boodschap en mooie beelden. En waar haal je de tijd vandaan om dat ook nog eens naast je eigen bedrijf erbij op te pakken?

Ik kan helpen bij het creëren van content, passend bij jouw bedrijf. Denk aan het maken van beeldmateriaal, bijbehorende teksten schrijven en dit dan samenbrengen in een sterke post.

COPYWRITING

Als ondernemer van je eigen bedrijf weet jij als geen ander wat je je klanten te vertellen hebt. Toch kan het soms lastig zijn dit over te brengen in de juiste woorden. Woorden die samen een pakkende tekst vormen.

Mocht je op zoek zijn naar ondersteuning in copywriting dan ben ik er voor je.

WEBSITES

Je website is het visitekaartje voor je bedrijf hoor je tegenwoordig vaak. En zeg zelf: hoe snel google je tegenwoordig niet even om wat meer informatie over een bedrijf of organisatie te krijgen? Wanneer je potentiele klanten vervolgens op een website landen die niet echt in lijn is met wat je wilt uitstralen, dan kan dat best een afknapper zijn.

Ik kan je helpen aan een eenvoudig (bij te houden) website zodat je online visitekaartje ook op orde is.