Hi! Vandaag wil ik jullie laten zien welke apps ik het meest gebruik (naast twitter en facebook). Mijn mobiel hiervoor had bijna geen ruimte voor extra apps dus ik gebruikte ook bijna niets. Met deze mobiel kan ik veel meer en heb ik onder andere een aantal fotobewerking apps.

Pixlr Express
De eerste app is een fotobewerkingsapp genaamd Pixlr Express. Ik was al bekend met de website van deze app, die ik wel eens gebruik voor mijn foto’s op mijn blog. Toen ik zag dat er ook een app van was, was ik dan ook heel blij :-) Met deze app kun je heel veel verschillende effecten en filters toevoegen aan je foto.

Spotify
De volgende app gebruik ik elke dag: Spotify. Op mijn computer was het altijd al mijn vaste muziekprogramma, maar sinds ik een Premium abonnement heb waarmee ik onbeperkt muziek kan luisteren (en er wifi in de bus is) gebruik ik Spotify ook mobiel. Zo fijn dat je van ontzettend veel artiesten meteen hele albums kunt luisteren.

VSCOcamDeze fotobewerkingsapp is volgens mij voor veel mensen bekend. Met VSCOcam gooi je hele mooie vintage filters over je foto’s heen. Vooral F2 gebruik ik heel veel! Deze app is heel makkelijk in gebruik waarvandaan je rechtstreeks je foto weer naar Instagram kunt uploaden.

Whitagram
Herken je dat probleem ook? Dat je foto’s hebt gemaakt en je ze op Instagram wilt zetten, maar je moet ze bijsnijden? En eigenlijk wil je dat niet want dat vind je zonde van de foto. Ik heb dat heel vaak. Whiteagram vult de zijkanten aan met witte stroken zodat hij mooi vierkant wordt en geschikt is voor Instagram. Zo hoef je nooit meer stukken weg te knippen die je liever wilt behouden.

Welke apps behoren tot jouw favorieten?