Happy-2Bsaturday

Happy Saturday! De week is nog nooit zo snel gegaan en come on, het is al bijna december! Ik zie mezelf nog zo in Kreta zitten en nu is het alweer bijna kerst.. time is going to fast. Ik merk nu ook wel dat het echt kouder weer wordt. ‘s Ochtends op de fiets kan ik nu echt wel handschoenen gebruiken, ik probeer het alleen nog even zo lang mogelijk uit te stellen. Donderdagavond ging ik uit stage even door naar Amersfoort om daar de stad in te gaan.


Tegenwoordig probeer ik echt basis dingen te halen waar ik veel kanten mee op kan en die ‘essentieel’ zijn in je kast. Ik kocht een nieuwe jeans bij ZARA, een zwart wit gestreept shirt en grijs vest bij H&M.

Vanochtend heb ik mijn nagels gelakt met een lakje die ik al een tijdje niet meer gebruikt heb. Echt, ik weet dat er verschil zit in kwaliteit van nagellak, maar zó’n verschil als deze met andere lakjes die ik heb, maak ik niet vaak mee.. Ik ben echt geen pro in het lakken van mijn nagels, maar met deze gaat het echt zo mooi. Ik knoei zowat niet, geen strepen of dikke plakkaten en hij glanst vet mooi. Hij is van het merk BE creative van ICI PARIS XL, waarvoor je wel iets meer neerlegt (€7,99) dan voor een essence/catrice lakje maar dan heb je ook een hele goede!

Nog een fijne dag vandaag! ♥