Jeee, vandaag bestaat mijn blog 1 jaar! Serieus, 1 jaar al.. Ik weet het nog zo goed, na al die tijd blogs lezen begon ik er zelf één. Geen idee hoelang ik het vol zou houden, maar ik ging het maar gewoon doen. In de laatste week van m’n vakantie was ik een aantal dagen bezig met mijn layout want ik wilde het per se meteen mooi hebben en daarna pas mijn blog online zetten. Dom natuurlijk, want het gaat niet één keer goed. Oh, en weet je nog dat ik eerst ‘LifeMusthaves’ heette?

Bekijk eerst deze video:

Mijn eerste artikel ging exact een jaar geleden online. Ik dacht: laat ik maar beginnen met een inspiratiepost, dan kunnen ze een beetje zien wat mijn stijl is. Benieuwd naar dat eerst artikel? Dat vind je hier terug. Kijk voor de grap sowieso eens in het archief. Toentertijd was ik super trots op mijn artikelen (en terecht ook hoor), maar als ik zie nu vergelijk met wat ik nu maak..

Eerste event + een eigen domein
Ik had nooit verwacht dat alles zo snel zou gaan. Om maar een voorbeeld te noemen, begin september ging mijn blog de lucht in en richting het einde van oktober had ik al mijn eerste event achter de rug, de opening van de Primark in Zoetermeer. Wauw, zo vet dat ik -terwijl ik nog maar een tiental volgers had- al naar zoiets toe mocht. Ik besefte al gauw dat ik deze blog niet voor een tijdje zou hebben en het leek me slim om in dit vroege stadium een aantal dingen meteen goed te doen. Daarom heb ik half november mijn blognaam veranderd in ‘Simply Emily’ en meteen een eigen domein gekocht.

Kortom, ik heb tot nu toe al veel mooie dingen meegemaakt en contacten gelegd door mijn blog waar ik natuurlijk super blij mee ben. Eigenlijk is het best raar om te beseffen dat zoveel mensen iets van jou lezen en dus geïnteresseerd zijn in jóuw verhaal. Dat is simpelweg gewoon een eer! :-)

Daarom wil ik jullie bij deze ontzettend bedanken voor het lezen en volgen van mijn blog. Maar ook voor alle lieve reacties en complimentjes die jullie steeds weer achter laten! Dat is de grootste motivatie om nog meer artikelen te maken. En natuurlijk kan ik mijn geliefde broertje (a.k.a blogmanager) niet vergeten die in het begin mijn fotograaf was maar bovenal mijn blog checkt als geen ander. You know!

Houd dus deze week mijn blog in de gaten want er komen twee héle leuke winacties aan!