Deze-sieraden-draag-ik-1Hi allemaal! Zoals jullie ongetwijfeld allemaal wel weten ben ik niet zo van de veel verschillende en aparte sieraden. Mij zul je meestal zien met parels en dat is het dan. Ik heb in het verleden altijd super veel sieraden gekocht, maar dan alsnog weinig gedragen. Gisteren was ik een beetje aan het opruimen en heb ik een heel groot deel weg gedaan. Tegenwoordig houd ik het bij één set en die draag ik (bijna altijd).

ALL TIME FAVORITE: PARELS

Wat ik al zei: mij zul je meestal met parels in zien. Gewoonweg omdat ze zo makkelijk zitten, lekker klassiek zijn en overal bij passen. Deze zijn van de Primark en koop ik vaak in zo’n setje van verschillende 5 formaten voor €1,50. Tot nu bevallen mij deze het best!

Deze-sieraden-draag-ik-2

GOUDEN OORRINGETJES

Sinds kort hebben de parels er wel een concurrent bijgekregen. Deze simpele gouden oorringetjes kocht ik een ruime maand geleden bij Six. Ze zijn echt inieminie, dus het was eerst nog een heel gepruts om ze in te krijgen. Vanaf het moment dat het gelukt is heb ik ze niet meer uit gedaan. Het zijn zilveren, met een gouden laagje, dus je kunt ze prima gewoon een lange tijd inhouden.

Deze-sieraden-draag-ik-3

ARMBANDJE MET HARTJE

Dit zilveren armbandje kreeg ik bijna een jaar geleden van Edwin voor mijn verjaardag. Sinds die dag heb ik hem bijna altijd om gehad. Ik doe hem meestal wel af ‘s nachts, maar het zit zo in mijn routine dat ik hem iedere dag om doe. Als ik hem dan toch een keer vergeten ben, voelt dat heel kaal haha.

Deze-sieraden-draag-ik-4

WOODWATCH HORLOGE

Het inmiddels bekende Woodwatch horloge. Ook dit item draag ik super vaak. Ik vind het gewoon heel handig en je kan hem overal makkelijk mee combineren.

Deze-sieraden-draag-ik-5

KETTINKJE MET STEENTJE

Dit super simpele (maar daarom voor mij perfecte) kettinkje heb ik een tijd geleden van mijn oma gehad. Volgens mij is hij van haar geweest en vond ze het leuk om hem door te geven. Ook dit kettinkje past overal prima bij. Ik draag hem niet per se om mijn outfit mee op te leuken, ook al kan hij bij sommige outfits juist wel een mooie toevoeging zijn. Ik vind het alleen al leuk om iets bij me te dragen met een bijzondere waarde. Net als met het armbandje van Edwin.

Deze-sieraden-draag-ik-6

HEB JIJ OOK EEN AANTAL VASTE SIERADEN?