Zo, dit is genieten zeg! Echt fijn, als je weer met blote voeten kunt lopen, tot laat in je bikini, buiten in het zonnetje eten. Deze dagen zijn perfect! Wat ik ook zo fijn vind dit seizoen? De mode van nu! Soms kan ik me echt niet in alle mode vinden, maar alles wat nu in de winkels ligt: oh yeah! Wat ik onder andere zo tof vind, zijn items van jááren geleden die je nu weer terug ziet. Hoor vaak m’n moeder zeggen dat bepaalde dingen die ik nu koop, precies is wat zij vroeger droeg.

Luchtig en licht

I mean, kijk die lichte (katoenen) jurkjes en broeken. Ik hou van die lichte (pastel) kleurtjes. Wat je ook veel ziet nu zijn de rieten tasjes. De Bali bags zie je nu echt MEGA veel, maar ook veel varianten hierop kom ik steeds vaker tegen. Ze geven zo’ heerlijk zomers gevoel aan je outfit. Je kunt zo rechtstreeks door naar het strand.

Jurkje // Tas // Sandalen // Top // Broek

Andere stofjes

Zo fijn dat niet alles meer zo strak hoeft te zitten. Flared broeken kennen we inmiddels al een tijdje, maar ik zie nu ook steeds meer ander soort broeken zoals deze ‘paperbag broeken van Esprit‘ in van die soepele linnen stofjes. Love it! Daarnaast valt het me op dat steeds meer zwierige stofjes terugkomen. Vorig jaar zag je bijvoorbeeld veel plissé rokken en dit jaar kom ik veel van die midi rokken tegen (super fijne lengte!) in dunne chiffon stof.

Parisian style

Vroeger droeg ik heel veel jurkjes en rokjes en daarna ben ik het een tijdje wat minder gaan dragen. Maar nu ik weer wat ouder ben, vind het weer helemaal leuk om een jurkje aan te trekken. Juist ook op kantoor, waar je met warme dagen natuurlijk niet in een shortje aan komt lopen, is een jurkje perfect. Lekker die blote benen laten zien! Heb ik – ondanks dat ik binnen zit- toch nog een beetje een zomers gevoel, in plaats van dat ik in mijn lange broeken blijf lopen. Iets wat ik nu heel veel zie in de huidige collecties, zijn de knopen op jurkjes en tops. Vooral als ze een soort overslag effect hebben. Een paar witte sneakers eronder en je bent good to go!

Blouse // Broek // Jurk // Schoenen // Top // Enkelbandje // Clutch  // Rok

Je begrijpt wel dat ik me de laatste keer met shoppen moeilijk kon inhouden. Wilde het liefst alles meenemen, haha!

Wat vinden jullie van de huidige mode? Tof of juist niks?

// dit artikel bevat gesponsorde content