Toen ik afgelopen vrijdag nieuwe sandaaltjes kocht, bedacht ik me dat ik er eigenlijk ook al heel wat had. Op de een of andere manier koop ik zulk soort sandaaltjes gauw weer. Ze lopen vaak fijn, zijn luchtig in de zomer en zijn vaak in heel veel leuke varianten te koop. Vandaag laat ik jullie mijn vier zien.

Deze sandaaltjes zijn het oudst en heb ik alweer bijna twee jaar. Ik vind ze zo leuk door het kleurtje maar vooral de kwastjes. Het materiaal lijkt op suede waardoor ze wel sneller vies worden, dus ik moet ze goed bijhouden. Deze kocht ik destijds bij H&M.

De volgende zijn Primark en vind ik leuk door de verschillende kleuren kraaltjes. Daardoor krijgen ze een beetje een Ibiza uitstraling. Helemaal gecombineerd met het nepleer.. Wat ik fijn vind is dat je ze strakker of losser om je wreef kan afstellen door de gekruiste bandjes. 
Ooit plaatste ik een foto in het ‘Ik zoek..’ topic van Girlscene van zwarte sandaaltjes met strik (die ik ooit tegen gekomen was op weheartit). Nergens waren ze te vinden natuurlijk.. Eigenlijk had ik het al een beetje aan me voorbij laten gaan, totdat ik op deze zwarte sandaaltjes mét strik stuitte. Ik kocht ze bij de Elise Store (een winkel in Amersfoort en tegenwoordig ook een webshop) en kon mijn geluk niet op. Ze waren ook nog eens super goedkoop!

Mijn laatste aanwinst kocht ik afgelopen vrijdag. Ik kwam ze eerst tegen op de webshop van Schoenenreus, heb ze vervolgens gereserveerd en twee dagen later op gehaald in de winkel. Ik had echt niet verwacht dat ze daar zulke leuke sandaaltjes zouden verkopen. De combinatie van het nepsuede en de verschillende kralen en gevlochten bandje maken de sandaaltjes een beetje etnisch/boho. Echt wat voor mij! :-)

En dit waren ze dan.. Dragen jullie graag sandaaltjes en welke vind je het leukst?