– Spinazie
– Kookroom
– Crème fraîche
– Champignonnen
– Zongedroogde tomaatjes
– 1 eetlepel pesto
– Parmezaanse/padano kaas
– Pijnboompitjes
– Rucola
Zet eerst een pan met water op waar je zo de ravioli in gaat koken. Vervolgens kun je beginnen met het snijden van de champignons. Zelf vind ik hele grote stukken champignons niet zo fijn dus ik sneed ze redelijk klein. Uiteindelijk slinken ze in de pan ook nog wel wat. Bak de champignons vast in de pan.
Vervolgens kun je ook de zongedroogde tomaatjes in stukjes snijden. Gooi ook deze bij de champignons in de pan.
Vergeet ondertussen niet de ravioli te koken. Let goed op dat je ze niet te lang kookt, want je loopt heel gauw de kans dat ze dan openbarsten en er vervolgens water bij de vulling komt.
Na dat dit ontdooid is doe je de spinazie bij de pan in en roer je alle ingrediënten even door elkaar. Vervolgens voeg je hier de kookroom bij toe, roer het geheel en doe daarna ook de crème fraîche erbij. Voor wat meer pit kun je (maximaal) een lepel pesto er bij doen. Dit is optioneel, maar het leek mij wel lekker om iets minder flauw te maken. Je proeft de pestosmaak bij één lepel al best wel, dus let op dat het niet té overheersend wordt.
Als garnering kun je wat geroosterde pijnboompitten er bij doen, wat parmezaanse of padano kaas er over strooien, wat rucolo erbij en klaar ben je! Eetsmakelijk!
P.S. Ik heb er geen hoeveelheden bij gezet omdat ik écht alles een beetje op de gok gedaan heb. Wij eten hier thuis meer dan een gemiddelde persoon dus ik kan ook niet echt een goede indicatie geven, sorry!
Roshelle | Life Of Roshelle
Mmmm, lekker! Krijg er meteen trek van!
Rosanne
Hmmm dat ziet er heel smakelijk uit! Ik heb je artikel op Bloglovin’ geliked zodat ik het niet vergeet, want ik wil ‘m graag nog eens maken :)
Liefs, Rosanne
Eve Johanna
Ziet er heerlijk uit! ga ik zeker eens proberen!
Romy
Klinkt erg lekker!