Offline, trouwen, een huisje: hoe gaat het nu?

1 Comment
Hallo lieve mensen. Ik was er al een tijdje over aan het nadenken, zal ik binnenkort weer eens een blog schrijven? Gewoon, om te vertellen hoe het is. Waar ik nu zo al mee bezig ben. En waarom het lijkt alsof ik van de aardbodem verdwenen ben, wat betreft digitaal gebied. 

Een eigen huis: welke woonitems hebben we al?

No Comments
Uit huis gaan en dus een eigen plek voor jezelf hebben is één, maar de spullen die je dan ineens zelf moet gaan aanschaffen is twee. Een bank, tafel, stoelen, kastjes, en wat te denken van accessoires. Maar hé, gelukkig vond ik het altijd al leuk om - ondanks dat ik niet op mijzelf woonde - mijn slaapkamer al een beetje als een appartementje in te richten. Als ik het zo op een rijtje zet hebben we eigenlijk al best wat woonitems..!
placeholder image

Fotoshoot bij een Tiny House

2 Comments
Ergens half december stond er vrijdagmiddag een shoot op de planning waar Ed en ik 'model' voor zouden staan. Mijn zus is fotografe en het leek haar leuk om een keer een fotoshoot te doen in een Tiny House. Terwijl wij spelletjes mochten spelen, warme chocolademelk met slagroom dronken, schoot zij de plaatjes. Top!
placeholder image

De video van onze reis door IJsland

No Comments
Jeej wat ben ik blij dat we een video van onze reis door IJsland hebben gemaakt. Ik probeer eigenlijk elke vakantie wel videobeelden te schieten, maar helaas komt het er uiteindelijk vrijwel nooit van om er een complete video van te maken. Zo zonde, want met die losse beelden doe je vaak niks. Maar met deze is het gelukt! :)
placeholder image

Een eigen huis: inspiratie voor de inrichting

No Comments
Trouwen betekent in ons geval ook, op zoek naar een eigen plekje om straks samen in te wonen :) Ik was al sinds een tijdje allerlei kleine spulletjes aan het verzamelen (die ik dan een plekje gaf in mijn slaapkamer), maar met een écht huis komt er toch wel wat meer bij kijken. Niet dat ik dat erg vind hoor, integendeel! Ik kwam al vaak genoeg leuke meubeltjes tegen die ik zo zou willen kopen, maar had er nooit echt een reden voor. Maar nu wel!
placeholder image

Aaah! Ten huwelijk gevraagd in IJsland

4 Comments
Whoehoe, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben ten huwelijk gevraagd! Iets wat ik echt niet had aan zien komen, dus ik was compleet verrast! Onze vakantie naar IJsland was al een hele belevenis, maar dit aanzoek maakte het nog extra speciaal.
placeholder image

Recept: granola bars

No Comments
Hmm sinds kort bak ik steeds vaker in het weekend iets lekkers. Voornamelijk iets wat ik vervolgens mee kan nemen naar mijn werk als (gezond) tussendoortje. Soms is dat bananencake, maar ik heb nu ook twee keer granola bars gemaakt. De eerste keer gingen ze iéts te hard (vandaar dat ze op de foto ook vrij donker zijn, oeps..) maar de tweede keer ging het al een stuk beter.
placeholder image

Hallo oktober!

6 Comments
Hallo oktober! Ik weet niet waar je zo snel vandaan komt, maar we gaan zo langzamerhand gewoon al weer richting het einde van het jaar. Serieus, kerst klinkt misschien nog ver; maar ik weet nu al dat we er met één keer knipperen middenin zitten. Maar goed: hoewel ik vandaag stiekem nog gewoon blote benen draag (wel met lange rok, dr. Martens een goede trui), zal onze herfstgarderobe toch maar weer van de achterste plank gehaald moeten worden. Ik vond het een goede reden om wat warmere items aan te schaffen.
Load More