Jaa, she’s back! Sorry dat jullie de afgelopen week vrijwel niets van mij vernomen hebben. Ik zat in een toetsweek en wilde daar echt even alle tijd aan besteden. Maar dat begrijpen jullie vast wel! Vanaf vandaag heb ik dan officieel vakantie, joehoe. Ik hoef in ieder geval niet meer naar school, alleen nog wat laatste dingen afronden thuis. Vrijdag had ik even een studie-ontwijkend-gedrag-moment en speurde ik door de Sale van de ZARA. Ik gooide heel wat items in mijn mandje totdat ik mezelf voornam heel kritisch te kijken wat ik eigenlijk alleen maar er in deed omdat het in de sale was of items waarvan ik eigenlijk al iets soortgelijks heb.

Uiteindelijk bleven deze twee (ja, ik heb heel veel weer er uit geklikt) dingen over en vandaag kreeg ik mijn bestelling al binnen. Maar, ik heb even jullie hulp nodig! Vooral over de boyfriend jeans twijfel ik nog. Ik draag namelijk altijd alleen maar skinny’s maar vind boyfriend jeans er altijd zo leuk uit zien bij anderen. Let op, het zijn veel foto’s! :-)

Ik ben vrij klein en heb redelijk korte benen. Door zulke opgerolde pijpen wordt dat nog weer eens extra benadrukt. En, naar mijn idee horen deze broeken bij je kont wat losser te zitten en bij zit hij nogal strak (ja, ik heb een wat dikkere kont haha). Iemand die mij advies hierin kan geven?

Het tweede item is dit lichtroze (nep)leren bikerjack. Hij is van stevige stof en heeft een schuine rits. Als ik hem dicht doe zit hij redelijk strak, maar aangezien ik dat toch nooit doe maakt dat niet uit. Wat vinden jullie van deze?

De boyfriend jeans kost €25,99 en het bikerjack €39,99.