Hallo lieve mensen. Ik was er al een tijdje over aan het nadenken, zal ik binnenkort weer eens een blog schrijven? Gewoon, om te vertellen hoe het is. Waar ik nu zo al mee bezig ben. En waarom het lijkt alsof ik van de aardbodem verdwenen ben, wat betreft digitaal gebied.

Een tijd geen social media

Waar sommige mensen af en toe behoefte hebben aan een ‘social break’ en dit ook van te voren aankondigen, was ik ‘ineens’ heel lang niet meer actief op met name Instagram. Eigenlijk zonder rede, het is er simpelweg ingeslopen. Waarbij ik eerder altijd na een paar dagen of weken dacht: ‘oei, misschien moet ik toch maar weer wat posten?’ had ik dat nu totaal niet. Te lang wegblijven deed ik eigenlijk nooit. Maar nu; ik miste het niet en had daardoor ook steeds vaker het gevoel dat het misschien wel gewoon einde van een tijdperk was. En ik was (en ben) er ook geen seconde rouwig over geweest. Als ik het geen moment mis, waarom zou ik mezelf dan er toch weer toe moeten zetten? Het komt denk ik ook doordat ik druk ben met andere dingen. Op mijn werk volg ik een YOUNG (professionals) traject wat best veel van me vraagt en we zijn natuurlijk druk met voorbereiden voor de bruiloft. Want ja, die bruiloft: hoe is het daar eigenlijk mee? :)

De bruiloft

Het duurt nog even (we trouwen in september) maar we zijn al best een heel eind. Ik vind het sowieso geen straf om er mee bezig te zijn en blijf mijn Pinterest borden gewoon vullen. Het liefst zou ik willen dat we nu alles achter elkaar regelen, maar er zijn gewoon dingen waar je op deze termijn echt nog niet mee bezig hoeft te zijn. Alles wat we kunnen regelen, hebben we zo ongeveer geregeld op dit moment. Fluitje van een cent joh, zo’n bruiloft regelen ;) Nee maar eerlijk, ik denk dat als je van te voren al een duidelijk beeld in je hoofd hebt van wat je wilt, maar toch ook enigszins flexibel bent in bijvoorbeeld de datum, dat je dan al een heel eind komt. En soms ook gewoon knopen doorhakken – ook al ben ik daar van ons tweeën het minst goed in. Ja het is je bruiloft, dat kost veel geld en dat doe je als het goed is maar één keer. Maar wij vinden ook: goed is goed. Er lopen misschien wel 20 fotografen in Nederland rond die bij jullie zouden passen, maar het zou wat zijn om ze alle 20 te moeten te plussen en te minnen. Net als met een trouwjurk. Als je hem eenmaal gevonden hebt, kan het zomaar zijn dat er nog wel meer jurken ergens hangen die het hadden kunnen worden. Uiteindelijk draait het die dag om de liefde en de mensen die je daar graag bij wilt hebben.

Een huisje

Wat betreft onze huizenjacht en de overweging tussen kopen of huren. We hebben besloten dat we liever eerst iets gaan huren om meerdere redenen. De huizenmarkt is vrij ‘overspannen’ op dit moment en men zegt dat de prijzen over 2 jaar wel eens zouden kunnen gaan zakken. Ook zouden wij het heel tof vinden om ooit nog eens voor langere tijd te reizen en dat is makkelijker met een huisje waarvan je de huur kunt opzeggen. En ik moet zeggen dat we het ook wel een geruststellend gevoel vonden dat we het kopen van een huis nu even los konden laten en ons volledig kunnen focussen op de bruiloft.

Waarom ik twee keer op de foto sta met een fiets? Dat is omdat ik die nieuw heb en die heel graag wilde laten zien, want ik vind hem zo tof haha! Hij is van Veloretti :) Verder heb ik een outfitje aan met wat items die ik heb gekregen van My Jewellery. Het geruite rokje staat nu heel leuk met een panty maar ik heb ook heel veel zin om hem straks in het voorjaar te gaan dragen met blote benen. Ik hou van rokjes in het voorjaar en de zomer.

Liefs en ik spreek jullie wellicht snel weer!