[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5093″ img_size=”full”][vc_column_text]

Whoehoe, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben ten huwelijk gevraagd! Iets wat ik echt niet had aan zien komen, dus ik was compleet verrast! Onze vakantie naar IJsland was al een hele belevenis, maar dit aanzoek maakte het nog extra speciaal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5095″ img_size=”full”][vc_column_text]

We hadden ‘s ochtends een walvissentour gehad van 3 uur, waarbij ik bijna 3 uur lang enorm zeeziek was. Ik heb het grootste gedeelte van de tour over de reling gehangen, super zonde :( Toch sloten we de middag fijn af door naar het Myvatn warmwaterbad te gaan. De goedkopere versie van de Blue Lagoon, in het noorden van IJsland. We waren heerlijk relaxt na dit hete bad en vervolgenden rond 18.00 weer onze route naar de volgende campingplek. Onderweg in de auto dacht Ed al een paar keer het Noorderlicht te zien, maar ik kon nog niet veel wijzer uit die ‘vage vlekken’ worden. Totdat ik het toch ook echt begon te zien. Dus besloten we ergens veilig langs de weg te stoppen om dit magische fenomeen voor de eerste keer met eigen ogen te gaan zien. GoPro was geïnstalleerd en daar stonden we, te kijken naar het groene schouwspel. En zo mooi dat het al was, nog magischer werd het toen Ed mij DE VRAAG stelde.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5094″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hij stelde de vraag echt en er ging echt een ring om mijn vinger. Maar toch heb ik mezelf af en toe nog wel even moeten knijpen. Ik had het echt totaal niet zien aankomen, dus het was echt een MEGA verrassing. We hebben het nog even stilgehouden tot we weer in Nederland waren en het eerst onze familie konden vertellen. Tijdens de vakantie was het nog even ‘ons geheimpje’.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De komende tijd gaan jullie er vast af en toe wat van meekrijgen! To be continued ♥[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]