Misschien had je het al wel gelezen, maar… wij verwachten een kindje volgend jaar! We zijn zo blij en dankbaar met dit wonder en kunnen niet wachten tot het zover is. 

Inmiddels voel ik me gelukkig wel weer een stuk beter en is de ergste misselijkheid wel achter de rug. Alhoewel nu ik dit typ, ik net vandaag weer een minder goede dag had. Ik dacht eigenlijk dat het wel een beetje over was, maar het was toch weer terug.. Ik ben heel blij dat ik niet extreem last heb gehad, maar het blijft natuurlijk wel vervelend. Vooral het avondeten gaat er nog niet altijd even goed in omdat ik óf vrij snel vol zit óf de smaak me begint tegen te staan. Maar hé, je moet er wat voor over hebben. “Het is voor een goed doel” zeggen ze dan.

Babyspullen

Inmiddels hebben we ook al wat babyspullen verzameld en dan met name de wat grotere dingen. Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik al bij een baby zaak werk waardoor ik al goed weet wat ik mooi vind en wil. Maar er blijft genoeg over wat we nog moeten shoppen hoor. 

Ook voor het kamertje heb ik al wat leuke ideeën en is het moodboard inmiddels gemaakt. Deze zal ik binnenkort wel met jullie delen!

Spreek jullie weer! x