Vandaag de eerste Spørsmål (een variatie op vragenlijst, Q&A, Ask Me Anything) van dit jaar. Ik ben van plan er elke maand één te plaatsen met alle vragen die gesteld worden. Alleen is het vandaag nét februari; maar daar knijpen we even een oogje voor dicht.. Hij is officieel nog voor de maand januari!

Hoelang blog je al?

In september vorig jaar ben ik mijn blog gestart. Ik had al vaker het idee in mijn hoofd om er één te beginnen, maar toen ben ik het echt door gaan zetten.. Volgens mij na het lezen van een artikel op girlscene waarin ze zeiden dat je het gewoon moest doen! 

Wat vind je het leukste aan het bloggen?
Mooie foto’s maken (ook al is dat echt nog oefenen!), het lezen van jullie leuke en lieve reacties en met andere bloggers praten over het bloggen (: 

Waar komen je sneakers vandaan?
Deze komen van een Duitse webshop. Ik had ze eerst op een Nederlandse gezien, maar daar waren ze in mijn maat uitverkocht. Een tijd later kwam ik ze ineens tegen op een onbekende Duitse webshop (klik hier). Voor een héle lage prijs.

Welke camera gebruik je?
Ik fotografeer met de Canon eos 1100D en nu nog kitlens 18-55 mm
 f/3.5-5.6. Binnenkort ruil ik deze om voor een 50 mm 1.8 lens.


Waar haal je je meeste inspiratie vandaan?
Vooral van andere bloggers, met name Scandinavische (dat horen jullie voor het eerst hé?). Een aantal van mijn favorieten deelde ik hier pas al met jullie. Maar ook van weheartit, tumblr en andere ‘mooie plaatjes sites’. 


Waar heb je deze grijze sjaal gekocht?
De sjaal heb ik gekocht bij H&M, in de sale.
Verf je je haar?
Ik heb bijna 3 jaar terug mijn haar voor het eerst geverfd. Zelf vond ik dat toen zo slecht uitpakken.. Het had best wel een rode gloed en dat wilde ik echt niet. Toen wilde ik graag dat er uit krijgen en heb ik het middenbruin geverfd. Dat vond ik vervolgens weer veel te donker en toen heb ik er een kleur overheen geverfd waarmee ik dacht dat ik mijn oorspronkelijke kleur weer een beetje terug zou krijgen. En dan zou ik het gewoon uit laten groeien.. En dat is ook gebeurd. Vanaf die ene keer dat het “fout” ging durf ik mijn haar niet zomaar meer te verven. Ik heb alleen afgelopen najaar mijn onderste punten een beetje ombre blond gemaakt.

Hoop dat je het leuk vond om te lezen! Als je alvast vragen hebt voor de volgende keer, stel ze hieronder