Social aanbod

Persoonlijke sessie

In een ochtend of middag neem ik je stap voor stap mee in de basis van social media en het inrichten en onderhouden van je account. Hoe zorg je voor een consistente feed, wat voor content formats kunnen we bedenken? En je leert hoe je efficiënt je content kunt gaan inplannen. Daarnaast mag je natuurlijk al je vragen aan me stellen.

> Kosten €240,- incl. BTW

Social stijldocument

Heb je moeite met hoe je visueel je content eruit wil laten zien? Ik help je graag om jouw social kanaal aan te laten sluiten bij jouw merk of onderneming. Je ontvangt een compleet stijldocument met o.a. moodboard, kleuren, lettertypes, templates en beeldadvies.

> Kosten v.a. €450,- incl. BTW

20 social content ideeën

Ben je al lekker op weg maar ben je af en toe je eigen creativiteit even kwijt? Ik help je graag weer verder door voor jou 20 content ideeën te bedenken zodat jij zelf weer aan de slag kan met nieuwe invulling. En wellicht raak je door die 20 ideeën zelf wel weer geïnspireerd.

> Kosten €99,- incl. BTW

E-Book / In 5 stappen met jouw social media kanaal aan de slag

Wat anderen zeggen over mijn aanbod

“Ik ben heel erg blij en dankbaar dat je voor mij alles wilde opzetten. Het heeft er echt voor gezorgd dat alles zoveel concreter werd en ik nog meer zin heb om live te gaan. Dankjewel!”

Ilse over het stijldocument

Een onwijs leuke en persoonlijke sessie gehad over social media. Zoveel fijne tips en trics mogen ontvangen van Emily. Ik liep vast op consequent content maken voor mijn instagram, en het interessant maken voor mijn volgers. Maar nu, heb ik weer een motivatie boost gekregen dankzij Emily. Naast dat het leerzaam was, was het ook gezellig! Nogmaals bedankt!

Lizzy over de persoonlijke sessie

“Emily geeft in dit e-book fijne tips om consistenter en efficiënter social media te gebruiken. Het e-book is niet ingewikkeld en leest lekker weg. Echt een aanrader om de basis onder de knie te krijgen en social media voor jou te laten werken in plaats van andersom.”

Anneliese over het e-book