DIY-2Bnaamkaartjes-2B1
Heb je nog een creatief idee nodig voor de tafelschikking, maar weet je nog niet hoe? Geen paniek! Met deze DIY maak je echt vet leuke houders voor de naamkaartjes naast het bord, helemaal in kerstsfeer en super makkelijk om te maken.

Dit heb je nodig:
❄ Candycanes (3 stuks per houder, te koop bij o.a. xenos, kruidvat en blokker)
❄ Zelf geprinte naamkaartjes op stevig papier!
❄ Touw
❄ Lijm/plakband

Note van te voren: mocht je denken dat de candycanes op de eerste foto’s rood lijken en daarna roze, ik zag het ook. Maar het zijn toch echt dezelfde :) Dus het zal door het licht komen bij het maken van de foto’s!

Voor de houders heb je in totaal drie candycanes nodig, maar we beginnen eerst met twee stuks. Breek daar van de onderkant een stukje af anders zijn ze te lang (vind ik). Doe aan beide binnenkanten een streepje lijm en houd ze tegen elkaar aan. Pak een derde candycane erbij en haal hier ook een stukje af. Bij mij ging er wat teveel af dus ik had een kortere dan de andere twee, maar dit geeft niet zo. Plak deze aan de achterkant van de andere twee. In mijn geval liet de lijm soms wat los, dus ik heb er een extra plakbandje omheen gedaan. Daar zie je straks toch niets meer van! Wikkel een stukje touw er een aantal keer omheen en maak het aan de achterkant vast in een strik. En tadaa, je kunt je uitgeknipte naamkaartje erop zetten.

En zo leuk ziet dat er dan uit:

Super easy toch! Mocht je nog iets leuks voor bij je tafelschikking willen dan zou ik zeker deze makkelijke en toepasselijke DIY overwegen. Ren naar de winkels, sla die candycanes in en aan de slag maar!

Veel succes