Gisteren was ik al helemaal blij toen ik het bekende geel/oranje envelopje met abracadabra tekens op een teveel aan etiketten in de brievenbus zag liggen. Post from china! Dat betekende dat in ieder geval één van mijn bestellingen al binnen was na een ruime twee weken. Vandaag arriveerde tegelijk ook nog mijn andere twee pakketjes. Happy me! Dit is wat er in de pakketjes zat..

Allereerst deze hairclips. Ik ga ze gebruiken voor een DIY met een strik. In de drogisterijen kon ik nergens ‘blanco clips’ vinden, maar allemaal al gedecoreerd. Deze bestelde ik per 12 stuks voor een luttele €1,- Niet normaal hè.. Nu ik ze zo in het echt zag zijn ze wel wat kort voor mijn haar misschien, maar daar vind ik wel wat op. Ze zijn wel echt lekker stevig en strak. Ik heb vaak het probleem dat van die clips snel uit mijn haar zakken, maar deze blijven volgens mij wel goed zitten.

Sinds ik veel fotografeer met de 50 mm 1.8 lens loop ik tegen het probleem aan dat ik niet meer kan zoomen. En voor productfoto’s of swatches, maar ook andere mooie dingen die je graag van dichterbij wil fotografen, is dat wel fijn. Deze close-up filterlenzen vergroten je beeld. Ik heb voor nu gekozen voor de +4. Voor mijn zus bestelde ik er ook één, alleen nu bleek dat zij een 58 mm nodig heeft. Dus voor degene die ook nog eens graag deze close-up filter wilde, je mag hem van mij overkopen. Stuur me dan even een mail (kun je vinden bij contact).

Met dit pakketje was ik heel blij! Ik wil al heel lang een schakelhorloge, maar een echte MK is zo duur hè. Van te voren had ik geen idee of zo’n horloge via ebay niet ontzettend tegen zou vallen, maar voor die zes en halve euro kon ik het er op wagen. Op de foto zie je het plastic er trouwens nog omheen hoor. Hij is wel veel te groot voor mijn smalle polsjes; dit had ik al wel verwacht hoor. Dat is bij mij namelijk altijd het geval en ik las al dat hij voor velen te groot is, dus voor mij dan al helemaal. Ik ga hem dus nog wel inkorten. Tegen die tijd zien jullie hem vast wel eens om mijn pols shinen!

Lees hier het artikel over mijn ebay wishlist waar deze artikelen in terug kwamen. Wat vinden jullie van m’n aankoopjes?