myl-C3-A8ne-2Bmascara-2Bzwart
Eigenlijk was ik niet van plan wat over deze mascara te schrijven omdat het voor jullie misschien minder relevant is. Het is namelijk van een merk dat je niet zomaar kunt kopen..  Voor sommigen van jullie zal het merk Mylène bekend zijn, anderen niet. Het is een cosmeticamerk dat verkocht wordt via party’s en workshops. Twee weken terug had ik zo’n party en bestelde ik deze mascara. Ik vind hem zo fijn dat ik hem tóch met jullie wil delen!

De mascara komt in een simpele, matzwarte verpakking en heeft een fijne vorm. Hij ligt echt lekker in de hand, I know, dat klinkt gek maar het is toch echt zo.

De eigenschap die voor mij het meest bepalend is voor een goede mascara, is het borsteltje. En deze is perfect! Hij heeft geen zachtige haren, maar is hard en werkt dus als een kammetje. Ook de substantie zelf draagt bij aan een goede mascara. Hij heeft geen klontjes en is niet dik van structuur, maar ‘glijdt’ over mijn wimpers heen. Haha, ik lijk wel een romanschrijver.

Het borsteltje geeft mijn wimpers een hele mooie krul en geeft ze echt meer lengte vanaf de aanzet. Met één laagje krijg je niet hele volumineuze, dikke wimpers maar ze zijn wel echt supermooi gekruld en dat vind ik eigenlijk belangrijker. Wellicht als je nog een laagje aanbrengt dat je ze ook nog eens vol krijgt.

Deze mascara is te koop voor €11,35 wat ik een prima prijs vind. Dit leg je al gauw neer voor een Maybelline of Rimmel mascara. Het bestellen is alleen wat lastiger. Op de website staat wel meer informatie. Zijn jullie bekend met het merk Mylène?